Kerst Workshops

Bij kerst hoort versiering. Het moment dat je helemaal los kan gaan. En hoe bijzonder is het als je boom vol hangt met zelfgemaakte decoratie?
Kerstballen, kerstmannetjes of sterren die gemaakt zijn door je kinderen, je zus, vriendin of moeder. Een boom vol herinneringen!Maar niet alleen decoratie voor in de kerstboom. Wat dacht je van zo’n leuk glazen boompje op een houten standaard waar een waxine lichtje achter kan. Of gekke kerstelfjes op een metalen blokje. Of een grote kerstster voor je raam.
 

 

Hoe werkt het?

Onder het genot van een hapje en een drankje maak jij je eigen kerstornament. In het atelier staan en hangen voorbeelden zodat je kan zien en voelen hoe het eindresultaat wordt.

Van al deze voorbeelden liggen er papieren met aan de voorkant een foto van het resultaat en aan de achterkant het patroon hoe je het glas moet snijden. Wees niet ongerust, hoe je glas moet snijden leer ik je!

Per ontwerp staat ook de prijs erbij. Het goedkoopste ontwerp is € 5,- en het duurste is € 45,-. Daartussen zijn nog heel veel andere ontwerpen en prijzen te vinden. Zo heb je zelf in de hand wat je wilt uitgeven en is er volop keuze voor elk budget.

Voor de workshops geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 personen en een maximaal van 12 personen.

Kom je alleen? Dan is het vaak geen enkel probleem om je bij een groepje aan te sluiten.

Data Workshops

De data voor 2020 is nog niet bekend. Wil je graag op de hoogte blijven van alle workshops die er gegeven worden? Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg glasatelier Corine Deddens op facebook.